Tradicija duga preko 25 godina

O nama

Osnovano

1992

30+ godina

USPEŠNOG
RADA

“TUJKO” D.O.O je porodična firma sa tradicijom dužom od 25 godina iz oblasti eksploatacije tehničko-građevinskog kamena, proizvodnjom i prodajom građevinskog materijala: frakcionisanog kamenog agregata, betona i betonske galanterije, uslugama prevoza kamionima, usluge vršenja zemljanih radova (iskopa), građevinskih i građevinsko zanatskih radova na arhitektonskim objektima, objektima saobraćaja i objektima hidrotehnike.

 • 60

  Zaposlenih

 • 30

  Godina
  Iskustva

 • 100

  Uspešnih
  Projekata

 • 200

  Zadovoljnih
  Klijenata

O NAMA

Zašto izabrati nas?

Na ležištu „Rudine“-Nalježići, „TUJKO“ vrši eksploataciju tehničko-građevinskog kamena od 1992. godine i dugogodišnji je korisnik koncesionog prava. Prvi ugovor o koncesiji zaključen je 1995. godine na period od 10 godina. Drugi ugovor je zaključen 02.11.2007 godine na peroid od 10 godina i produžen na period od 5 godina do 01.01.2023. godine.

Raspolažemo sa savremenom opremom potrebnom za otkopavanje mineralne sirovine iz ležišta, građevinsko-rudarske mašine i transportna sredstva i postrojenja potrebna za proizvodnju kamenih agregata i proizvodnju betona.

Pored ovoga, važno je napomenuti, da privredno društvo „Tujko“ posjeduje bravarsko-mehaničarske radionice i komoru za lakiranje, gdje uz pomoć stručno obučenih ljudi za ovaj dio posla, uspješno održava vozni park spremnim i bezbjednim za sve izazove u saobraćaju i rudarsko-građevinskoj industriji.

Neki od sertifikata:

Još par stvari o nama

“TUJKO” d.o.o. Kotor već ima značajno iskustvo kao koncesionar u eksploataciji tehničko-građevinskog kamena i kao što je već navedeno posjeduje fabriku, odnosno postrojenja za proizvodnju betona, betonske galanterije, sopstveni servis prevoznih teretnih sredstava i mašina. Pored navedenog privredno društvo “TUJKO” d.o.o. Kotor takođe investira i u izgradnju stambenih objekata koji su namjenjeni daljoj prodaji. Stalni je učesnik, odnosno dopremalac proizvoda iz svog asortimana za sve važne projekte koji su građeni ili se grade na tržištu (Porto Montenegro, Lustica bay, Tunel Brajići itd), Budva-Cetinje.

Kotor takođe investira i u izgradnju stambenih objekata koji su namjenjeni daljoj prodaji. Stalni je učesnik, odnosno dopremalac proizvoda iz svog asortimana za sve važne projekte koji su građeni ili se grade na tržištu (Porto Montenegro, Lustica bay, Tunel Brajići itd), Budva-Cetinje.

o nama

Naš Tim

Tujko d.o.o. vrši stalan nadzor nad radom zaposlenih kroz obuke i usavršavanje. U organizaciji TUJKO d.o.o sprovode se sledeće obuke i osposobljavanje zaposlenih:

Obuka za obavljanje radnih zadataka:

 • pripravnika,
 • novozaposlenih sa radnim iskustvom i
 • zaposlenih, raspoređenih na druga radna mj

Stručno usavršavanje, Obuka iz oblasti integrisanog sistema menadžmenta, Obuka iz oblasti bezbjednosti i zdravlja na radu, Uvođenje u posao.

Obuka se organizuju kao interna i eksterna.

Svaki zaposleni se usavršava u okviru svoje stručne oblasti, prateći njen razvoj. Zaposleni postižu ispunjenje razvojnih zahtjeva za obavljanje radnih zadataka.

Želite saradnju? Kontaktirajte nas